diumenge, d’abril 08, 2007

Salvar la humanitat...?

Estava sentint un partit del pamesa en radio 9, s'acaba la primera part, i això que hem deixe posada la radio, però sense fer-li massa cas. Comencen a posar propaganda, i una frase hem crida l'atenció, deia alguna cosa així com "dóna respostes per salvar la humanitat..." i despres deia que ho feien en canal 9 no sé quin dia per la nit. Així que en la meva inocència vaig pensar que seria un documental o un programa interesant, per fí en canal 9(en punt2 ja ho fan) aposten per acostar la realitat del món a la gent, i a més dónen respostes, era el màxim que podia esperar d'una televisió pública que el que està demostrant és ben bé tot el contrari, que basa la seua programació en:

  • la virulència: cinema de l'oest, bous(també és violència), pel·lícules d'acció(quantes vegades hauran posat terminator després dels partits de futbòl dels dissabtes?), etcètera...
  • La 'univisió' del que ocorre al País Valencià: la notícia no és x, sinò que el "senyor" Camps va a x.
  • És retrògrada.
  • Ignora la música del PV, i molt més la feta en valencià.
  • ...

Pocs segons després el anunci desvelava el fons de la qüestió. El meu desig de que la televisió pública valenciana avançara es va veure derrotat, el susdit programa era Matrix Reloaded.